موجود

سرمایه گذاری خارجی در ایران

سرمایه گذاری خارجی در ایران

تعداد
قیمت: 295,000 تومان

بسیاری از کشورها برای ایجاد تغییر و تحول در اقتصاد خود به جذب سرمایه‌گذاران خارجی روی می‌آورند. محمدرضا رضوی، علی سلیم و مسعود افشاری مفرد در کتاب سرمایه گذاری خارجی در ایران به بیان بسترها و پیش‌نیازهای این نوع سرمایه‌گذاری می‌پردازند.
نویسندگان در کتاب سرمایه گذاری خارجی در ایران و در تعریف سرمایه‌گذاری خارجی اینگونه بیان می‌کنند که هر نوع تخصیص سرمایه توسط شرکت‌های خصوصی یا افراد حقیقی از کشورهای خارجی را سرمایه ‌گذاری خارجی می‌نامند. بیشتر این نهادها یا افراد شرکت‌های خصوصی چندملیتی هستند که از آن‌ها به‌عنوان جریان اصلی سرمایه‌گذاری خارجی یاد می‌شود و سرمایه گذاری توسط آن‌ها به دو صورت مستقیم و غیرمستقیم انجام می‌شود.
نویسندگان در کتاب سرمایه گذاری خارجی در ایران، شیوه‌هایی را که یک سرمایه گذاری خارجی می‌تواند به آن وارد شود را توضیح داده‌اند. نویسندگان در فصل اول به بیان تاریخچه‌ی سرمایه گذری خارجی در ایران می‌پردازند و در ادامه از نقش این نوع سرمایه‌گذاری و تأثیراتی که بر کشور گذاشته است حرف می‌زنند. پس‌ از آن وضعیت سرمایه‌گذران خارجی در ایران تشریح می‌شود و در فصل چهارم به وضعیت منطقه‌ای ایران در زمینه‌ی جذب سرمایه‌گذاران پرداخته می‌شود. همچنین نویسندگان در فصل پنجم کتابمطالعات موردی از سرمایه گذاری خارجی را ارائه می‌کنند. فصل ششم به موضوع سیاست‌گذاری برای سرمایه‌‌گذار خارجی اختصاص دارد و درنهایت در فصل آخر به جمع‌بندی مطالب پرداخته می‌شود.


نظرات سرمایه گذاری خارجی در ایران

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

مشخصات کتاب

نویسنده محمد رضا رضوی
علی سلیم
مسعود افشاری مفرد
مترجم
ناشر موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی
تعداد صفحات 369 صفحه
دسته بندی سرمایه گذاری خارجی
تاریخ انتشار 1401
شابک 97896446
قیمت 295,000 تومان
زبان فارسی

فهرست مطالب

فهرست مطالب
مقدمه
فصل اول: سیر تاریخی تحولات FDI در ایران
فصل دوم: تحولات حوزه‌های تأثیرگذار بر FDI در ایران
فصل سوم: وضعیت سرمایه‌گذاران خارجی فعال در ایران
فصل چهارم: وضعیت بخشی و منطقه‌ای FDI در ایران
فصل پنجم: مطالعات موردی FDI در ایران
فصل ششم: سیاست‌گذاری FDI در ایران
فصل هفتم: جمع‌بندی: درس‌آموخته‌های گذشته برای بهره‌مندی از مزایای بالقوه FDI در ایران

سخن مولف

اصولاً ثبات به وضعیتی گفته می‌شود که در آن متغیرهای کلیدی و مبنایی اقتصاد به مقدار تعادلی خود نزدیک باشند و متغیرهای کلیدی قیمتی نیز با دامنه نوسان محدودی همراه باشند. همانطور که در این بخش بررسی شد، رشد تولید حقیقی بسیار پر نوسان است و متغیرهای قیمتی مثل تورم، نقدینگی، نرخ ارز هم ناآرام و مدام در حال افزایش. تراز تجاری بدون نفت منفی است، تراز سرمایه با کسری مستمر مواجه است، کسری بودجه دولت مستمر و بالا است. در این فضا
عوامل نامولد در اقتصاد جایگاه بالایی دارند و قیمت‌ها در بخش‌های مختلف مدام در حال تغییر هستند. بنابراین چشم انداز ثبات در میان مدت یا حداقل در کوتاه مدت امیدوارکننده و روشن نیست. این وضعیت بیانگر این است که کشور بخصوص از ناحیه سرریز فناوری به‌شدت به استفاده از سرمایه‌گذاری در کنار بهبود فعالیت‌های مولد داخلی نیازمند است.

برچسب ها: سرمایه گذاری

© Copyright 2019 All Rights Reserved

طراحی سایت : نونگار پردازش

سبد خرید 0
مقایسه
0
فهرست مقایسه خالی است