وقتی نوآوری حکمرانی میکند...
نوآوری در سازمان میتواند منشا درآمدهای میلیارد دلاری یا دلیل اصلی ورشکستگی سازمان باشد. اگر از من به عنوان فردی که سالها در حوزه نوآوری سازمانی فعالیت کردهام و تجربههای کمنظیری در رابطه با موفقیتها و شکستهای برندهای چندمیلیارد دلاری در سرتاسر دنیا در اختیار دارم پرسیده شود که 5 دلیل اصلی شکست خوردن استراتژی نوآوری در شرکتها چیست، این 5 عامل را معرفی میکنم:
عدم درگیری مستقیم مدیران اجرایی و تعلل تصمیمگیری توسط رهبر نوآوری سازمان
فقدان یک فرآیند نوآوری مناسب و ساختاریافته
عدم تشخیص و تمییز مابین علم، مهندسی محصول و نوآوری
ریسک گریزی و تعیین محدوده کوچک برای شکست
عدم تمایل برای حمایت از بودجههای نوآورانه به دلیل شکست عملکردهای کوتاهمدت
برای اینکه بتوانید نوآوری را از یک ریسک بزرگ به یک ابزار کارآمد برای موفقیت شرکت خود استفاده کنید، کتاب «حکمرانی نوآوری در سطح بنگاه» را بخوانید.
جهان امروز جهانی سرشار از رقابت و تغییرات لحظهای است. پیشرفتهای بزرگ در قرن حاضر، توانسته است کیفیت زندگی انسان را بهبود ببخشد. فناوریهایی که ریشه در خلاقیت و نوآوری انسان دارد، نهتنها نیازهای بشریت را به بهترین شکل ممکن پاسخ دادهاند، بلکه فراتر از نیازهای حال حاضر، آینده را سریعتر از آنچه هست به پیش میکشند. از سوی دیگر، بهرهمندی از فناوریهای نوین نهتنها عطش بیپایان انسان را به رشد و تکامل اقناع نکرده بلکه بشریت را بیش از پیش در توسعه و به تصویر کشیدن آرزوهای خود تشنهتر کرده است. تاریخ همواره نشان داده است که بشریت هرچند با فاصله چندین قرن، اما بههرحال میتواند به آرزوها و خیالات خود جامه عمل بپوشاند!
از اینرو انسان و تمامی عوامل مترتب بر زندگی وی به نوعی با خلاقیت و نوآوری گره خورده است و انسان به ناچار در زندگی خود میبایست از عناصر نوآوری و فناوری بهره ببرد. فعالیتهای اقتصادی و کسبوکارها که امروزه بیش از هر چیزی بر جهان حاکم هستند نیز از همین قاعده مستثنی نیست و چه بسا به دلیل نقش مهمشان در زندگی، بیش از هر موضوع دیگری وابسته به نوآوری و خلاقیت هستند.
امروزه کسبوکارها نه تنها برای پاسخ به نیازهای حاضر بشریت بلکه برای تطابق با آینده ای که انسان سعی دارد هرچه سریعتر آنرا خلق کند باید تا حد امکان با خیالات انسان تطبیق پذیر باشند! نوآور باشند و هرآنچه انسان به آن میاندیشد را بتواند در قالب فناوری خلق کرده و در اختیار وی بگذارد و به همین دلیل، مهمترین شرط بقای کسب و کارها در جهان امروز خلاقیت و نوآوری است.
کتاب «حکمرانی نوآوری در سطح بنگاه» تمام تلاش خود را بکار بسته است تا با ذکر مثالهایی از تجربه موفقترین و نوآورترین شرکتهای جهان که در ایران کاملا شناخته شده هستند، بهینهکاوی و درک مفاهیم مطرح شده درباره مدلهای حکمرانی این شرکتها را برای خوانندگان سهلالوصولتر کرده و الگوهایی را برای پیاده سازی حکمرانی نوآوری در سطح شرکت ها ارائه بدهد.
این کتاب ساختار روایی بسیار جالب و متن روان و سادهای داشته و در عین حال به تمام نکات مورد نیاز خواننده در زمینه مدیریت نوآوری در سازمان اشاره کرده و هیچ سوالی را بیپاسخ نمیگذارد. به همین دلیل کتاب «حکمرانی نوآوری در سطح بنگاه» یکی از بهترین منابع موجود در بازار در این حوزه به شمار میرود.
نظرات
حکمرانی نوآوری در سطح بنگاه