موجود

120نکته کاربردی در قراردادهای سرمایه گذاری مشترک

120نکته کاربردی در قراردادهای سرمایه گذاری مشترک

تعداد
قیمت: 150,000 تومان

تاسیس شرکت: سرمایه‌گذاری مشترک از نوع شرکتی درنهایت باید به تاسیس یک شرکت منتهی گردد. دو شرکت سهامی خاص و شرکت با مسئولیت محدود از متداول‌ترین قالب‌های شرکتی برای سرمایه‌گذاری مشترک محسوب می‌شوند. لذا در ابتدای امر لازم است طرفین نوع شرکتی را که قصد تاسیس آن به‌عنوان شرکت پروژه دارند تعیین نمایند. بدیهی است مطابق با نوع شرکت انتخابی، مقررات حاکم بر آن نیز متفاوت خواهد بود.
نکته بیست‌و‌یکم
موارد ضروری در تاسیس شرکت: موارد ذیل در قرارداد سرمایه‌گذاری مشترک باید قید گردند:
الف - کشور محل ثبت و تشکیل شرکت مشترک؛
ب - اقامتگاه شرکت مشترک؛
پ - نام شرکت مشترک؛
ت - نوع شرکت مشترک؛
ث - سرمایه اولیه و تعداد سهام.
نکته بیست‌و‌دوم
هزینه تاسیس شرکت - هزینه‌های تاسیس شرکت به‌طور مشترک بر عهده تمامی شرکا است، مگر آنکه بر طبق توافقی که می‌نمایند یک یا بعض شرکا هزینه را بر عهده بگیرند. معمولاً این هزینه‌ها پس از تشکیل شرکت و شروع فعالیت آن مطابق توافق شرکا به نحوی مستهلک می‌گردد. 

نظرات 120نکته کاربردی در قراردادهای سرمایه گذاری مشترک

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

مشخصات کتاب

نویسنده امیرهوشنگ فتحی زاده
مترجم امیرهوشنگ فتحی زاده
ناشر موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی
تعداد صفحات 170 صفحه
دسته بندی کسب و کار و راهبردی شرکتی
تاریخ انتشار 1398
شابک 97896446
قیمت 150,000 تومان
زبان persian

فهرست مطالب


سخن مولف

جوینت ونچر یا سرمایه‌گذاری مشترک، به‌عنوان یکی از روش‌های سرمایه‌گذاری مستقیم محسوب می‌شود که در اکثر کشورها به‌صورت یک اتحاد راهبردی مدنظر بوده و در طی سال‌ها رواج یافته است. بدین معنی که برای آن هر شریک نه‌فقط با سرمایهٔ نقدی، بلکه با سرمایهٔ انسانی ایفای سهم می‌کند و در مدیریت آن نیز مشارکت دارد و لذا هر شریک هم کارفرما و هم عامل است.
این کتاب سعی بر آن دارد تا به ترتیب مراحل پیش از انعقاد قراردادها تا انعقاد، اجرا و خاتمهٔ آن را به تصویر کشیده و شروط خاص این قراردادها را تشریح نماید. همچنین برای درک بهتر موضوع و آشنایی با طرز استفاده و کاربرد این شروط در یک قرارداد، نمونه قراردادهایی نیز به‌صورت پیوست در انتهای کتاب قرار داده شده است.
در بخش نخست که شامل نکات مقدماتی است، فرایند شروع مذاکرات برای انعقاد قرارداد سرمایه‌گذاری مشترک و نکات پایه‌ای مورد اشاره قرار گرفته‌اند. در بخش دوم که مشتمل بر ۱۰ فصل است، شروط اصلی و رایج در این نوع قراردادها مورد بررسی قرار گرفته است تا طرفین بتوانند با آشنایی کافی، در توافقات خود به توافقی جامع و کامل دست پیدا کرده و قراردادی بدون نقص را انشا نمایند. برای تکمیل بخش دوم، در بخش بعدی، نمونه‌های قرارداد سرمایه‌گذاری مشترک، از نوع قراردادی و شرکتی، به فارسی و انگلیسی ارائه شده است تا اعمال شروط قراردادی ملموس‌تر گردد. هدف از ارائهٔ نسخهٔ انگلیسی نیز آشنایی مخاطب با عبارات و اصطلاحات تخصصی به‌کاررفته در این قراردادها است تا در سرمایه‌گذاری‌های مشترک بین‌المللی مورداستفاده قرار گیرند. در انتها نیز واژه‌نامهٔ مرتبط ارائه شده است.

برچسب ها: تجارت و بازرگانی

© Copyright 2019 All Rights Reserved

طراحی سایت : نونگار پردازش

سبد خرید 0
مقایسه
0
فهرست مقایسه خالی است