موجود

اوپرا وینفری 10 توصیه (دستورالعمل)کاربردی برای موفقیت در کار افرینی بانوان

نویسنده: اوپرا وینفری

اوپرا وینفری 10 توصیه موفقیت در کار افرینی بانوان

تعداد
قیمت: 70,000 تومان

«چرا این همه تعصب نسبت به بانوان موفق؟
«وی معتقد است: زیرا ما فکر می‌کنیم که نمی‌توانیم همه چیز را داشته باشیم: یک شغل و در عین حال بچه‌های شاد.؟ ولی مردان می‌توانند همه‌ی آنها را داشته باشند.
اینجاست که باید از خودمان بپرسیم، پس چرا ما نداشته باشیم؟»
قطعا، در جستجوی «همه چیز داشتن»، محدویت‌هایی نیز وجود دارد. مانند آن بانوی رئیس شرکتی که در کتابش ذکر کرده که برای هدر نرفتن وقتش، لباسهایی را برای فرزندانش می‌پوشانده و آنها را با لباسهایی که باید برای فردا می‌پوشیدند، می‌خواباند.
مثالی که لرزه بر اندام می‌آورد!.....
حدود دو سال پیش، آن- ماری اسلایتر، مشاور هیلاری کلینتون، استعفا داد. وی معتقد بود: "بانوان امکان این را ندارند که همزمان هم به مانند «جایگاه آقایان در شرکت» کار کنند و در عین حال نیز «خودشان بعنوان یک بانو» زندگی کنند".
فشاری که فعالیت ماری اسلایتر به او وارد می‌کرد برایش زیاد بود و از این رو باعث استعفای او از کارش شد.
شریل ساندبرگ، بانوی دیگری است که در جریان کنفرانس خود در تد،با تأیید نظری که ماری داشت چالشی در جهت عکس آن راه انداخت. شریل نیز تایید می‌کرد که: «ما بانوان، سعی داریم همدیگر را بفهمیم و درک کنیم و تنها چیزی که به دنبال آن هستم، اینست که سعی دارم از فشار کاری‌ای که بر دوش بانوان است بکاهم.
به عنوان مثال، ماریسا میر، همکار قدیمی ام در گوگل که در حال حاضر مدیر شرکت یاهو است، بانوی توانمندی است که درست بعد از دو هفته از زایمانش به سرکار برگشت، او فردی است که توانست و شد. البته بیان این مثال، دلیلی بر آن نیست که به بانوان بگویم مانند او عمل کنند، بلکه می‌خواهم بگویم که همه چیز امکان دارد. تمام بانوان می‌توانند مدیر شوند، تنها باید دست از ترسیدن و قضاوت شدن برداشته و در این مسیر از اینکه مادر بدی به نظر برسند (در نظر دیگران)و یا حتی ازاینکه در همه چیز کاملا موفق بشوند یا نشوند، واهمه‌ای نداشته باشند.» شریل ساندبرگ خود نیز شرایط سختی را پشت سر گذاشته است، از روزهایی که با گریه به سرکار رفته، همچون روز سنت-پاتریک که مجبور شد تیشرت آبی بر پسرش بپوشاند، درحالی که تمام دوستانش لباس سبز بر تن داشتند.... «با این حال، همسرم به من میگفت: خب عیبش چیست؟ حداقل او متفاوت بودن و معنای آن را یاد می‌گیرد! این زنان هستند که همیشه جزئی‌نگر هستند، نه مردان.»
سرانجام، شریل ساندبرگ، پس از ماه‌ها چالش و مباحثه بالاخره با ایجاد نوعی تعادل در زندگی خود همراه با مبارزه‌های سخت، موفق شد برای زندگی مشترکشان، سهمی مساوی از وظایف با همسرش، دیوید گلدبرگ که او هم مدیر عمومی یک شرکت آمار است، ایجاد کند.»

نظرات اوپرا وینفری 10 توصیه (دستورالعمل)کاربردی برای موفقیت در کار افرینی بانوان

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

مشخصات کتاب

نویسنده اوپرا وینفری
مترجم ناعمه بریمانی
ناشر شرکت چاپ و نشر بازرگانی
تعداد صفحات 63 صفحه
دسته بندی کارآفرینان زن
تاریخ انتشار 1400
شابک 97879644689246
قیمت 70,000 تومان
زبان فارسی

فهرست مطالب

پیشگفتار
بخش اول- مبانی مدیریت برند
فصل اول: اهمیت ایجاد برندهای قوی مؤثر
فصل دوم: آشنایی با فرایند ایجاد برند
بخش دوم- مدیریت برند در بخش‌های گوناگون
فصل سوم: چگونگی انتخاب مصرف‌کنندگان برندهای تجاری
فصل چهارم: چگونگی برآورده‌سازی نیازهای اجتماعی و...
فصل پنجم: برندسازی B2B
فصل ششم: برندسازی در خدمات
فصل هفتم: چالش‌های خرده‌فروشی در برندسازی
فصل هشتم: برندسازی در محیط اینترنت
فصل نهم: چگونه برندهای قدر رقبا را مغلوب می‌کنند
فصل دهم: چالش توسعه و حفظ ارزش افزوده
فصل یازدهم: برنامه‌ریزی برند
فصل دوازدهم: ارزیابی برند

سخن مولف

آیا برند فقط یک نام تجاری برای معرفی یک مجموعه است؟ چرا برندهای قدرتمند تا این اندازه در زندگی ما حضور دارند؟
«برند یک شخصیت است.» این مهم‌ترین جمله‌ای است که درباره‌ی فرایند برندسازی شنیده می‌شود. همه‌ی استراتژی‌های بازاریابی، توسعه‌ی برند، تحلیل رقبا، موقعیت‌یابی و... پس از آگاهی ما به شخصیت برندی که می‌خواهیم بسازیم، معنا پیدا می‌کنند. شخصیت برند تعیین می‌کند که رفتار یک مجموعه در قبال مشتری چگونه است. آیا مانند شرکت‌های تولیدکننده دارو و لوازم پزشکی، نقش حامی و اعتماد برانگیز دارد؟ یا مانند شرکت‌های تولیدکننده محصولات کوهنوردی، نقش یک جستجوگر را ایفا می‌کند؟ بعضی برندها رازآمیزی یک جادوگر را دارند، برخی مانند یک دانا که ما را به دنبال خود می‌برند. تمام برندهای بزرگ جهان برای رسیدن به چنین نقشی فرایند پیچیده و دقیقی را همراه با استراتژی‌های گوناگون از سر گذرانده‌اند. این فرایند پیچیده است که باعث می‌شود ما طرفدار یک برند خاص عطرسازی، لباس یا خودرو می‌شویم اما خودمان به دلایل این علاقه آگاهیِ کامل نداریم. متخصصان و پژوهشگران برندسازی معتقدند بخش اعظمی از علاقه‌ی مشتری به یک برند به دلیل رابطه‌ی حسی او با شخصیت برند است و اعضای یک شرکت باید استراتژی‌های منطقی فراوانی را در نظر بگیرند تا بعد حسی مشتری را درگیر خود کنند.
لزلی دشارناتونی (Leslie de Chernatony)، مالکوم مک دونالد (Malcolm H.B.McDonald) ، الن والاس (Elaine M, Wallace) از خبره‌ترین پژوهشگران و نویسندگان حوزه‌ی بازاریابی و مدیریت برند هستند که با نوشتن کتاب مدیریت برند: خلق برندهای قدرتمند (Creating Powerful Brand) در دوازده فصل، بنیادین‌ترین مباحث مربوط به بازاریابی مانند درک عمیق بازار، موقعیت‌یابی، درک نیازهای مشتری و دیگر مؤلفه‌های برندسازی را معرفی می‌کنند و درباره‌ی هرکدام به تفصیل بحث می‌کنند. نویسندگان کتاب برای درک ملموس‌تر خواننده از مباحث برندسازی، او را با مثال‌هایی از تجربه‌های شرکت‌های بزرگ‌تر همراه می‌کنند.
در سال‌های اخیر باتوجه به رونق گرفتن کسب‌وکارهای اینترنتی، برندسازی در فضای مجازی یکی از دغدغه‌های مهم هر شرکت قدیمی و تازه تأسیسی شد و آن‌ها را با چالش‌های ناشناخته‌ای مواجه کرد. یکی از فصل‌های کتاب مدیریت برند به همین موضوع اختصاص یافته است. همچنین برندسازی B2B، برندسازی در خدمات، چگونگی انتخاب مصرف‌کنندگان، چالش‌های خرده‌فروشی در برندسازی و... از مباحثی هستند که در این کتاب به آن‌ها پرداخته می‌شود.

برچسب ها: عمومی

© Copyright 2019 All Rights Reserved

طراحی سایت : نونگار پردازش

سبد خرید 0
مقایسه
0
فهرست مقایسه خالی است