موجود

مقررات تجاری کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا

مقررات تجاری کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا

تعداد
قیمت: 167,000 تومان

جغرافیا و پیشینه

قاره‌‌‌‌‌‌ها همیشه یک روش تقسیم کردن زمین به مناطق مختلف بوده‌اند. واضح است که آفریقا، استرالیا و قاره قطب جنوب قاره‌های جداگانه و متمایزی هستند؛ اما قاره‌هایی هم هستند که   موردتردید قرار دارند. این قاره‌ها، آمریکای شمالی و جنوبی، اروپا و آسیا هستند. در ادامه مفهوم اوراسیا که قاره‌ای متشکل از اروپا و آسیا است، بررسی می‌شود.


از آنجا که دو قاره آسیا و اروپا مرز طبیعی ویژه‌ای ندارند و مرزبندی کنونی میان این دو قاره بیشتر تاریخی و فرهنگی است؛ لذا از دیدگاه جغرافیایی و همچنین از منظر سیاسی، سرزمین‌های واقع در قاره آسیا و اروپا را اوراسیا می‌نامند. به این ترتیب مرزهای اوراسیا را می‌توان اقیانوس آرام در شرق، اقیانوس اطلس در غرب، اقیانوس منجمد شمالی در شمال و آفریقا، مدیترانه و اقیانوس هند در جنوب قلمداد نمود.

منطقه اوراسیا در 325 تا 375 میلیون سال پیش تشکیل شده ‌است و از یکی شدن سیبری با بلوک قزاقستان و بالتیکا که قبلاً به لورنتیا متصل بود و حالا به آمریکای شمالی وصل است، به ‌دست آمده ‌است.

نظرات مقررات تجاری کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

مشخصات کتاب

نویسنده محمد علی امیر فخریان
ایمان اسماعیل زاده
مترجم
ناشر شرکت چاپ و نشر بازرگانی
تعداد صفحات 280 صفحه
دسته بندی راهنمای صادرات به کشورها
تاریخ انتشار 1401
شابک 97896446
قیمت 167,000 تومان
زبان فارسی

فهرست مطالب


سخن مولف

تعاملات اقتصادی بشر در مسیر گذر از دادوستدهای پایاپای و پیدایش پول همواره در جستجوی راهکار‌هایی برای سودآوری و همچنین وضع قوانین به‌منظور نظم بخشیدن به روند آن بوده است. پس از ایجاد تقسیم‌بندی‌های سیاسی و ایجاد مرز بین کشورها وجود سازوکاری برای وضع و تنظیم مقررات ضروری می‌نمود که به بجود آمدن گذرگاه‌های مرزی و در پی آن گمرک جهت نظارت بر ورود و خروج کالا از آن منتج گردید. 
پیشرفت وسایل حمل‌ونقل و آشنایی با بازار‌هایی فراتر از محل فعالیت و سکونت بازرگانان در عصر ارتباطات باعث گسترش و تثبیت قوانین گمرکی در جهان گردید. در کنار مزایای کنترلی و درآمدزایی برای دولت‌ها، قوانین نظارتی گمرکی روند ترخیص کالا در گمرکات را برای فعالین اقتصادی به معضلی پرهزینه و زمان‌بر تبدیل نموده که اقتصاد و تأمین کالاهای موردنیاز کشور را تحت تأثیر قرار داده است.
با توجه به نیاز ضروری اعمال نظارت بر ورود و خروج کالا راهکارهای متعددی جهت تسهیل امور گمرکی ایجاد گردیده که به‌عنوان مثال می‌توان از اعمال قوانین کنترلی در مبدأ کالا نام برد که به‌منظور همسان‌سازی و ایجاد اعتماد متقابل برای پذیرش مدارک صادرشدۀ نظارتی پیمان‌ها و سازمان‌های بین‌المللی متعددی تشکیل گردیده‌اند. کشورهایی که از نظر سیاسی یا موقعیت جغرافیایی دارای مشترکات و علایق هم‌سو باشند با ایجاد مناطق ویژه یا تنظیم پیمان‌ها و تشکیل اتحادیه‌ها جهت همکاری متقابل می‌توانند برای تسهیل تجارت دو یا چندجانبه و ارائه یا دریافت راحت‌تر کالا و خدمات اقدام نمایند.
به همین منظور پس از موفقیت اتحادیه گمرکی اوراسیا تصمیم به ایجاد اتحادیه‌ اقتصادی اوراسیا نیز توسط بلاروس، قزاقستان و روسیه گرفته شد که این اتحادیه اکنون با استقبال بیشتری همراه گردیده و اعضای آن افزایش یافته است.
در این کتاب سعی گردیده است تا خواننده با تاریخچه، اعضا، موقعیت جغرافیایی و اهداف تشکیل اتحادیه‌ اقتصادی اوراسیا آشنا گردد. لزوم موفقیت در امور اقتصادی و تجاری شناخت هرچه بیشتر طرفین تعاملات اقتصادی از یکدیگر است که در فصول مختلف کتاب قوانین کلی اتحادیه‌ اقتصادی اوراسیا و همچنین قوانین اقتصادی هر کشور عضو آن به‌صورت مجزا برای مطالعه علاقه‌مندان گنجانده شده. 
این کتاب بر اساس تجربیات نگارندگان آن به دلیل حضور و فعالیت اقتصادی در کشورهای حوزه اوراسیا و نیز تجربه مدیریتی در اداره بازرگانی خارجی سازمان صنعت، معدن و تجارت و همچنین آمار و اطلاعات موجود گردآوری گردیده است.
باید گفت که مطالب کتاب برای آشنایی و ایجاد پیش‌زمینه اطلاعاتی در مورد اتحادیه و قوانین آن تألیف گردیده با توجه به پویایی و گسترش قوانین اقتصادی کشورها و اتحادیه، اطلاعات کتاب ممکن است پس از چاپ دچار تغییراتی گردند که در ویرایش‌های بعدی لحاظ خواهند گردید.


برچسب ها: مقررات تجاری کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا

© Copyright 2019 All Rights Reserved

طراحی سایت : نونگار پردازش

سبد خرید 0
مقایسه
0
فهرست مقایسه خالی است