موجود

استراتژی بازاریابی در عصر دیجیتال به کار گیری استراتژی کاتلر

استراتژی بازاریابی در عصر دیجیتال به کار گیری استراتژی کاتلر

تعداد
قیمت: 195,000 تومان

وقتی مدیر ارشد بازاریابی (سی.ام.او) شما برنامه بازاریابی سالانه‌‌اش را بدون هرگونه نشانه دیجیتالی ارائه می‌‌دهد، باید استراتژی‌‌های بازاریابی شرکت را مرور کنید تا ببینید آیا در شرکتتان به یک انقلاب بازاریابی نیاز هست یا خیر. کارآفرینان امروزی در هر صنعتی احتمالاً قبول دارند که انقلاب دیجیتال به‌شدت الزامی است. «هراس انقلاب» هم بر صنایع سنتی غلبه کرده است. اگر سازمان‌‌ها تحول دیجیتال نداشته باشند، با فروپاشی پس از رکود مواجه خواهند شد. امواج بازاریابی دیجیتال جامعه را فرامی‌گیرد، زیرا محیط اجتماعی کنونی دستخوش تغییرات بزرگی است: دیجیتالی شدن، همانند مولکول‌‌ها، در حال نفوذ به تمامی گوشه و کنار جامعه مدرن است و عاملی است که سازمان‌‌ها در محیط‌‌های کسب‌‌وکار مدرن نمی‌‌توانند از آن در امان باشند. مصرف‌‌کنندگان تمایل دارند عصر دیجیتال را بپذیرند؛ سازمان‌‌های مصرف‌‌کننده محور در حال شتاب بخشیدن به سرعت «اینترنت پلاس» هستند تا به آینده کسب و کار راه یابند.
در حال حاضر، کسب‌‌وکار در حال ورود به عصر هوشیاری و به‌هنگامی است. پیش‌ازاین زمانی که طول می‌‌کشد تا ارباب‌رجوع تصمیم بگیرد، بازار با چشم‌‌انداز رقابت سازگارشود، یا مصرف‌‌کنندگان پاسخی دریافت کنند به‌صورت روزانه یا ساعتی اندازه‌‌گیری می‌‌شد، اما اکنون، در قالب دقایق و ثانیه‌‌ها اندازه‌‌گیری می‌‌شود. «مزیت رقابتی + لحظه‌ها»، که به نظر متناقض می‌‌رسد، به‌عنوان یک جفت در نظر گرفته‌شده‌اند. اگر سازمان‌‌ها بی‌‌درنگ و در لحظه به تقاضای مشتری پاسخ ندهند، مشتری خود را از دست‌داده و در رقابت شکست خواهند خورد. «اتصال فوری» اینترنت سیار اهمیت سناریوهای کاربر را برجسته‌‌تر کرده و افراد و ماشین را باهم ادغام می‌‌کند؛ جمع شدن جوامع باعث می‌‌شود جمع سپاری، نوآوری جمعی و ترفیع جمعی به مدل‌‌های کسب‌‌وکار وارد شوند. مدل‌‌های تفکر و مدل‌‌های تشویقی سازمان دستخوش تغییرات شگرفی از استراتژی و عملیات تا مدیریت شده‌‌اند. از این روی ما باید این دوران، کسب‌وکار و مدل‌‌های کسب‌‌وکار و استراتژی‌‌های بازاریابی را مجدداً تعریف کنیم (شکل 1.2).
دنیای جدید چند صفحه‌نمایشی که در گوگل در سال 2012 منتشر شد نشان می‌‌دهد تعاملاتی که در رسانه‌‌های دیجیتال جدید ازجمله تلفن‌‌های همراه، رایانه‌‌های شخصی، تبلت‌‌ها و تلویزیون‌‌ها رخ می‌‌دهند اکثر تعاملات رسانه‌‌ای روزانه در میان مصرف‌‌کنندگان را تشکیل می‌‌دهند. در مقایسه با رادیو، روزنامه و مجله‌‌های سنتی، تعاملات در رسانه‌‌های جدید 90% کل تعاملات رسانه‌‌ای را تشکیل می‌‌دهند. به‌طور میانگین، افراد 4/4 ساعت در صفحه‌‌های نمایش متفاوت علاوه بر زمان کار کردن سپری می‌‌کنند. بخش بزرگی از زمان مشتری صرف دنیای بیت‌‌ها می‌‌شود. اخیراً نایک ادعا کرده است «الان همه‌چیز دیجیتال است». بهترین سازمان‌‌ها و مؤسسه‌‌ها دیگر صرفاً درباره دیجیتالی شدن حرف نمی‌‌زنند بلکه آن را همراه با بازاریابی مورد بحث قرار می‌‌دهند. در سال‌‌های اخیر موج اینترنت پلاس، بسیاری از مدیران ارشد اطلاعات سازمان‌‌ها (سی آی او) ادعا می‌‌کنند می‌‌خواهند تحول و تغییر مبتنی بر اینترنت و دیجیتال را تشخیص داده و تلاش کنند تحول از فناوری اطلاعات (آی تی) به فناوری دیجیتال (دی تی) را تکمیل نمایند، درحالی‌که برخی با متحول سازی مدل کسب‌‌وکار یا ساختار سازمانی شروع می‌‌کنند. در میان همه این ابزارها، کارآمدترین و عملیاتی‌‌ترین ابزار «استراتژی بازاریابی دیجیتال» است که می‌‌تواند در عصر هوشیاری و بهنگامی «ارزش موردنظر» شود. همان‌طور که دراکر پیشنهاد می‌‌دهد، بازاریاب و نوآوری تنها منابع خلق سود در سازمان‌‌ها هستند. 

نظرات استراتژی بازاریابی در عصر دیجیتال به کار گیری استراتژی کاتلر

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

مشخصات کتاب

نویسنده میلتون کاتلر
تایگر کائو
سم ونگ
کولن کیائو
مترجم معصومه حسین زاده شهری
مهناز حاجعلیان
ناشر شرکت چاپ و نشر بازرگانی
تعداد صفحات 436 صفحه
دسته بندی اقتصاد جهانی و ترتیبات منطقه ای
تاریخ انتشار 1401
شابک 97862254
قیمت 195,000 تومان
زبان فارسی

فهرست مطالب


سخن مولف

هر نسلی به یک انقلاب تازه نیاز دارد
حدود 5 سال قبل، متوجه شدم زمانی که فیلیپ کاتلر برای مدیران ارشد 500 شرکت جهانی فورچون در سراسر جهان سخنرانی می‌‌کرد، همیشه دو اسلاید را در ابتدا و انتهای سخنرانی‌‌اش نشان می‌‌داد: اولین اسلاید می‌‌گفت، «بازار سریع‌‌تر از بازاریابی تغییر می‌‌کند»، در حالی که اسلاید دوم می‌‌گفت، «در عرض پنج سال، اگر در همان کسب‌‌وکاری باشید که الان هستید، از دور تجارت خارج خواهید شد». بعد از پنج سال اثبات شده این عبارت‌‌ها صحت دارند، چون بسیاری از بنگاه‌‌ها، با از دست دادن مزیت رقابتی‌‌شان در عصر دیجیتال، از جانب سود آسیب می‌بینند. این دورانی است که در آن الگوهای بازاریابی انقلابی ارتقاء یافته و الگوهای اصلی را دچار دگرگونی کرده‌‌اند، و در این دوران بازیکنانی که قبلاً پیشتاز بازار بودند مزیت و برتری خود را از دست داده‌‌اند. حتی پی.‌‎اند.جی، "پادشاه بازاریابی مصرف‌‌کننده" در عصر بازاریابی سنتی، اکنون فاقد نیروی نوآوری است.
اکنون زمان تحول و انقلاب است. به نظر می‌‌رسد در "مزیت رقابتی" در گفتار مایکل پورتر به یک سراب نظری مبدل شده است. اضطراب ناشی از اینترنت باعث بی‌‌خوابی بسیاری از کارآفرینان شده است. با وجود مفاهیم، نظریه‌‌های و کاربردهای علمی جدید همانند اینترنت پلاس، رسانه اجتماعی، کلان داده، گروه‌‌های اجتماعی و واقعیت مجازی، باید الگوی فکری‌‌مان را تغییر داده و به ابزارها و سلاح‌‌های علمی مجهز شویم. از نظر تحول دیجیتال، باید به این فکر کنیم که چه چیزی را تغییر دهیم، کجا را تغییر دهیم و چگونه تغییر دهیم، و از نظر اینترنت پلاس، چه چیزی را اضافه کنیم، چه چیزی را کم کنیم، و چگونه محاسبه کنیم.
از آنجایی که همیشه به حوزه «استراتژی رقابتی» علاقه‌‌مند بودم، متوجه شدم عوامل بسیاری می‌‌تواند به عقب‌‌ماندگی شرکت یا جایگزین شدن آن منجر شود. شاید به دلیل این حقیقت است که رقبا منابع مشتری را تصاحب کرده‌‌اند یا اینکه شرکت‌‌ها از راندمان پائین عملیات رنج می‌‌برند؛ با این حال، عامل دیگر، که مهم‌‌تر و برگشت‌‌ناپذیر است، این است که یک «نقطه عطف» در بازار رخ داده است. و همین دلیل می‌‌تواند به سه سناریو تقسیم شود - تغییر در ترکیب بازیکنان، صنایع و بین زمان‌‌های مختلف. این دوران، با وجود انقلاب دیجیتال، از نوع سوم است - تغییر ترکیب بین زمان‌‌های مختلف؛ به عبارت دیگر، کل روش‌‌شناسی استراتژیک شما باید ارتقاء یابد.
در رابطه با وقوع «مسائل» خاص تحت زمینه تاریخی وسیع‌‌تر، بسیاری از مفاهیم مدیریت به منظور پاسخ به معماهای موجود در اقدامات مدیریت بر مبنای رویکرد "مسئله محور" پدید آمدند و در قالب نظریه جهت هدایت عملیات کارآفرینان توسعه یافتند. به عنوان مثال، مدیریت بر مبنای هدف مفهومی است که در سال 1954 توسط پیتر دراکر پیشنهاد شد در شرایطی که شرکت‌‌های آمریکایی به سرعت توسعه می‌‌یافتند در حالی که مدیران فاقد احساس وظیفه بودند و شرکت فورد موتور در آستانه ورشکستگی بود. مفهوم مدیریت استراتژیک توسط ایگور آنسوف، شخصیت آمریکایی - روسی و پدر مدیریت استراتژیک، پیشنهاد شد، کسی که به عنوان محقق پس از جنگ جهانی دوم به بنیاد راند ملحق شد. این اصطلاح اساساً بحث می‌‌کند چطور شرکت‌‌های آمریکایی، در مواجهه با شوک‌‌های بیرونی، رشد یافته و از دهه 1970 به هم‌‌افزایی سازمانی دست یافتند. "الگوی سود" اولین بار توسط خبرگانی همانند آدرین اسلاووتزکی پیشنهاد شد اما این مفهوم تا اواخر قرن گذشته در زمان پدید آمدن حباب دات کام به محبوبیت دست نیافت. در آن دوران، تمامی مؤسسان یا مدیران مالی شرکت‌‌ها باید به سرمایه‌‌گذاران توضیح می‌‌دادند چطور سود ایجاد می‌‌کنند. به عبارت دیگر، ارزشمند‌‌ترین نظریه در هر زمانی منعکس‌‌کننده مسائل و مشکلات معاصر هستند، و مسئله‌‌ای که اکنون ما با آن مواجه هستیم این است که چطور شرکت‌‌ها تحول اینترنت پلاس را در عصر دیجیتال تشخیص می‌‌دهند.
در حالی که کتاب‌‌های بسیاری درباره «اینترنت + تحول» منتشر شده است، هیچ یک تاکنون از منظر استراتژی بازاریابی دیجیتال به این پدیده نپرداخته است، موردی که تقاضای تعداد زیادی از مشتریان مشاوره - مدیر عامل‌‌ها و مدیران بازاریابی - بوده است و این دقیقاً همان دلیلی است که من و شرکایم کتاب حاضر را نوشتیم.
انقلاب دیجیتال، بیشتر یک انقلاب فکری
به نظر می‌‌رسد تعریف مجدد "روش‌‌شناسی استراتژیک بازاریابی دیجیتال" یک مسئولیت و مأموریت است که ما را به وجد می‌‌آورد. نظرسنجی اخیر کی.‌ام.‎جی از مدیر عامل‌‌ها و مدیران بازاریابی نشان می‌‌دهد 81 % بنگاه‌‌ها باور دارند بازاریابی دیجیتال کلید تحول دیجیتال آن‌‌ها است؛ 68 % بنگاه‌‌ها ادعا می‌‌کنند هیچ استراتژی بازاریابی دیجیتال سیستماتیکی ندارند؛ مهم‌‌تر اینکه، 58 % بنگاه‌‌ها ادعا دارند عملکرد بازاریابی دیجیتال به انتظاراتش دست نیافته است. همانند آنچه در کتاب استراتژی خوب، استراتژی بد نوشته ریچارد راملت آمده است، شاید هیچ کس منکر داشتن استراتژی نشود، اما استراتژی‌‌‌‌ها ممکن است خوب نباشند. وقتی با تصمیم‌‌گیرندگان بازاریابی صحبت کردیم، متوجه شدیم مسئله اصلی فقدان تفکر استراتژیک یا فقدان تفکر استراتژیک خوب است. بازاریابی دیجیتال قطعاً ترکیب سطح پائین یا صرف ترکیب ابزارهای مختلف همانند وی‌چت، میکرو بلاگ، فیسبوک، پلتفرم‌‌های طرف تقاضا و خدمات مکان محور نیست. در زمینه تعارض‌‌های انسان، سلاح‌‌های گرم همیشه ابزار ژنرال‌‌ها بوده‌‌اند. اما نکته مهم‌‌تر «هنر نظامی» در میدان نبرد در داخل و خارج کشور است، برگرفته شده از کتاب هنر جنگ نوشته سان تزو در بهار و پائیز تا در جنگ نوشته کارل وون کلازویتز در پروس.


برچسب ها: استراتژی بازاریابی در عصر دیجیتال به کار گیری استراتژی کاتلر

© Copyright 2019 All Rights Reserved

طراحی سایت : نونگار پردازش

سبد خرید 0
مقایسه
0
فهرست مقایسه خالی است