موجود

هوش مصنوعی؛تحولی در دنیای انسان و تجارت

نویسنده: الکس کاسترونیس

چارچوبی برای تجارب بهتر فردی و کسب موفقیت های تجاری

تعداد
قیمت: 296,000 تومان

مقدمه

انگیزه چارچوب و کتاب
پس از اخذ مدرک کارشناسی ارشد در ریاضیات کاربردی (با درجه ممتاز)، به‌عنوان مهندس ماشین و استراتژیست مسابقات اتومبیل‌رانی ایندی‌کار (IndyCar) فعالیت خود را آغاز کردم و در بیش از صد مسابقه در سراسر جهان، از جمله چندین دوره مسابقات اندیاناپولیس ۵۰۰ (Indianapolis 500) شرکت کردم. همچنین سرپرستی بخش دینامیک وسایل نقلیه و علوم داده در تیم Andretti Autosport را برعهده داشتم که به دست‌یابی تیم چهارماشینه ایندی‌کار به نتایج چشمگیر کمک شایانی کرد.
در ورزش‌های حرفه‌ای موتور آمریکایی، پیروزی در مسابقات اندیاناپولیس ۵۰۰ هدف نهایی است. اولین بار در دوران دبیرستان به تماشای مسابقات اندیاناپولیس ۵۰۰ رفتم (اگر تاکنون به تماشای آن نرفته‌اید، به شدت دیدنش را توصیه می‌کنم). این رویداد، واقعاً بزرگ‌ترین نمایش در مسابقات اتومبیل‌رانی و بزرگ‌ترین رویداد ورزشی یک‌روزه در کل جهان به شمار می‌رود و پیست آن نیز از نظر ظرفیت، بزرگ‌ترین مرکز ورزشی در جهان است.
اولین سالی که به تماشای این مسابقات رفتم، سال ۱۹۹۲ بود که نزدیک‌ترین پایان در تاریخ مسابقات اندیاناپولیس ۵۰۰ رقم خورد (و هنوز هم نزدیک‌ترین است). در این مسابقه، آل آنسر جونیور با شکست اسکات گودیر با اختلاف ۰.۰۴۳ ثانیه به پیروزی رسید! به این فکر کنید! کمتر از نصف یک دهم ثانیه، پس از تقریباً سه ساعت مسابقه، با سرعت متوسط بیش از ۲۲۰ مایل در ساعت و طی ۵۰۰ مایل (معادل رانندگی از شیکاگو تا تورنتو)!
آن روز آن‌چنان تحت تأثیر قرار گرفتم که هنگام خروج از پیست مسابقه Indianapolis Motor Speedway (IMS) به همراهانم گفتم که روزی در مسابقات ایندی‌کار کار خواهم کرد. علاوه‌براین، و به شکلی بسیار اتفاقی، دوران حرفه‌ای مسابقات من با کار کردن برای آل آنسر جونیور، راننده‌ای که در همان مسابقه اندیاناپولیس ۵۰۰ که در کودکی تماشا کردم برنده شد، آغاز گردید. من به‌عنوان دستیار ارشد مهندس به آلن مرتنز، مهندسی که خودروی برنده آنسر در سال ۱۹۹۲ را طراحی کرده بود، پیوستم!
شکل P-1 تصویر مقاله‌ای از مجله Racer را نشان می‌دهد که پس از مسابقات اندیاناپولیس ۵۰۰ در سال ۲۰۰۷ منتشر شده است. در این مسابقه من به‌عنوان مهندس مسابقه و استراتژیست برای دیوی همیلتون فعالیت داشتم. در این تصویر، من در سمت راست دیده می‌شوم که پس از کسب مقام نهم از شروع در جایگاه بیستم، جشن می‌گیرم. این مسابقه بازگشت چشمگیر دیوی بود که پس از ۲۳ عمل جراحی برای بازسازی پاها و مچ‌هایش پس از تصادف هولناک در پیست مسابقه Texas Motor Speedway در سال ۲۰۰۱ انجام شد.
.

شکل P-1 از مقاله مجله Racer 2007 ایندیاناپولیس ۵۰۰ (بازنشر شده از مجله RACER با کسب اجازه)
با پیشرفت حرفه مسابقه‌ای من، به سرعت یاد گرفتم که ورزش‌های موتوری حرفه‌ای، به نوعی کاتالیزور ایجاد مزیت رقابتی در استروئیدها است. مسابقه در این سطح مستلزم نوآوری بسیار، بهینه‌سازی مستمر، کمال‌گرایی، تجزیه و تحلیل پیشرفته حجم زیادی از داده‌ها، کار تیمی و همکاری مستحکم، و توانایی اجرا و تطبیق سریع با شرایط است، آن هم با سرعتی که اغلب غیرواقعی به نظر می‌رسد. تمام این موارد هم‌زمان با شرایطی است که در آن، تحت فشار شدید و پاسخ‌گویی هستیم. تمام تمرکز و هدف در ورزش‌های موتور حرفه‌ای، در به حداکثر رساندن بینش برای هدایت - و بهره‌مندی از - تصمیمات، اقدامات و نتایج در کمترین زمان ممکن است. این‌گونه است که مزیت رقابتی و نتایج برتر به دست می‌آید.
به‌عنوان یک مهندس خودروهای مسابقه‌ای ایندی‌کار و استراتژیست مسابقه‌ای که از هوش مصنوعی، یادگیری ماشین و علوم داده برای بهینه‌سازی تنظیمات خودروهای مسابقه‌ای و استراتژی مسابقه برای ترکیب‌های مختلفی از راننده، طرح‌بندی پیست (سوپر اسپیدوی، اووال کوتاه، پیست جاده‌ای، پیست خیابانی) و شرایط مختلف (آب و هوا، سطح پیست) استفاده می‌کردم، توانستم به تیم‌هایم در کسب پیروزی‌ها و قرار گرفتن بر روی سکوهای متعدد کمک کنم، از جمله پیروزی در مسابقه تاریخی نهایی Champ Car (که قبلاً CART نامیده می‌شد) در لانگ بیچ، کالیفرنیا. من مستقیماً با رانندگان و مالکان تیم‌های معروف بسیاری، از جمله مایکل آندرتی، آل آنسر جونیور، جیمی وصر، ویل پاور، تونی کنعان، دانیکا پاتریک و رایان هانتر-ری همکاری داشتم.
ممکن است از خود بپرسید که این موضوع چه ارتباطی با این کتاب، چارچوب مورد بحث آن و هوش مصنوعی به‌طور کلی دارد؟ پاسخ این است: همه چیز!
اجازه دهید توضیح دهم.
پس از حدود۱۰ سال فعالیت در مسابقات اتومبیل‌رانی، تصمیم گرفتم وارد صنعت فناوری شوم. به سرعت متوجه شدم که مانند مسابقات، شرکت‌ها نیز همواره در تلاشند تا رقبای خود را شکست دهند و پیروز شوند. چیزی که به سرعت برایم روشن شد این بود که آنچه برای پیروزی در مسابقات لازم است، فقط به مسابقات محدود نمی‌شود، بلکه برای شرکت‌ها نیز صرف‌نظر از صنعت یا اندازه آن‌ها کاربرد دارد. اگرچه تعریف پیروزی ممکن است برای هر شرکت متفاوت باشد (مثلاً دست‌یابی به اهداف خاصی در سود و رشد کسب‌وکار)، اما آنچه برای پیروزی لازم است یکسان است. در هر دو حوزه مسابقات و کسب‌وکار، پیروزی و به‌ویژه پیروزی مستمر، نیازمند مزیت رقابتی است که به معنای توانایی درک، عمل و دست‌یابی به سطح عملکردی است که رقبا قادر به انجام آن نیستند.
براساس تجربه حرفه‌ای من در هر دو زمینه مسابقات و کسب‌وکار، مزیت رقابتی عمدتاً از دو حوزه ناشی می‌شود؛ اول، برای محصولاتی که دارای نوعی رابط کاربری (UI) هستند، مزیت رقابتی از طراحی فوق‌العاده، تجربه کاربری (UX) بهینه‌شده و ویژگی‌هایی که کاربر را شگفت‌زده می‌کنند، حاصل می‌شود. دوم و به نظر من مهم‌ترین، از داشتن داده‌های «مناسب»، ایجاد استراتژی برنده برای بهره‌برداری از آن، اجرای آن استراتژی و سپس استفاده از داده‌ها برای بهبود و بهینه‌سازی مستمر به‌دست می‌آید.
پس از ترک مسابقات، از تخصص خود در زمینه کسب‌وکار، تجزیه و تحلیل و مدیریت محصول جهت کمک در بسیاری از صنایع به شرکت‌های با اندازه‌های مختلف استفاده کرده‌ام تا از نوآوری‌های فناوری و تحول دیجیتال بهره‌مند شده و محصولات داده‌ای عالی بسازند. همچنین از طریق سخنرانی و تدریس، به هزاران نفر کمک کرده‌ام تا جزئیات و مزایای علم داده و تجزیه و تحلیل پیشرفته را درک کنند.
بنیان‌گذار و مدیرعامل Why of AI و معاون برنامه MBAi Kellogg/McCormick دانشگاه نورث وسترن، و همچنین یک مشاور قابل اعتماد، سخنران اصلی و نویسنده نیز هستم. در طول دو دهه گذشته، تجارت‌ها را درباره چگونگی استفاده از داده، تحلیل‌ها و فناوری برای رسیدن به موفقیت کسب‌وکار و مشتری راهنمایی کرده‌ام. اهداف اصلی من، کمک به افراد و سازمان‌ها برای درک بهتر هوش مصنوعی و یادگیری ماشین و همچنین کمک به شناسایی موارد استفاده مفید از هوش مصنوعی و کمک به ایجاد استراتژی‌هایی برای ایجاد راه‌حل‌های مسئولانه و موفق هوش مصنوعی است.
این کتاب و چارچوبی که ارائه می‌دهد، براساس این اهداف و نزدیک به۲۰ سال نوآوری، تجربه و تخصص من در دنیای واقعی است و هدف آن ایجاد بستر مناسب برای کسب تجربیات فردی بهتر و موفقیت کسب‌وکار از طریق نوآوری مبتنی بر هوش مصنوعی است که براساس دیدگاه و استراتژی موفق هوش مصنوعی ساخته شده است.

مروری بر کتاب
این کتاب به چهار بخش تقسیم شده است. بخش اول چارچوب هوش مصنوعی برای افراد و کسب‌وکار (AIPB)، اهداف آن، مزایا و اجزاء آن را با جزئیات معرفی می‌کند. این بخش با مروری غیر فنی از هوش مصنوعی و یادگیری ماشین و همچنین مرور کلی از برنامه‌ها و فرصت‌های هوش مصنوعی در دنیای واقعی به پایان می‌رسد. این بخش به جرقه ایده‌ها کمک می‌کند و زمینه لازم برای توسعه چشم‌انداز و استراتژی در زمینه برنامه‌های کاربردی مرتبط با هوش مصنوعی و موارد استفاده آن را فراهم می‌کند.
بخش دوم در مورد توسعه چشم‌انداز هوش مصنوعی است. این بخش با یک بحث عمیق در مورد اینکه چرا باید هوش مصنوعی را دنبال کنیم، آغاز می‌شود و به دنبال آن اهداف هماهنگ با چشم‌انداز هوش مصنوعی را برای ذی‌نفعان مختلف مانند کسب‌وکار، مشتریان و کاربران تعریف می‌کند. سپس به آنچه مردم نیاز دارند و می‌خواهند و چگونگی تبدیل آن به محصولات عالی مبتنی بر هوش مصنوعی و تجربیات انسانی بهتر می‌پردازد.



نظرات هوش مصنوعی؛تحولی در دنیای انسان و تجارت

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

مشخصات کتاب

نویسنده الکس کاسترونیس
مترجم شیوا مرعشی
ناشر شرکت چاپ و نشر بازرگانی
تعداد صفحات 420 صفحه
دسته بندی تازه های نشر
تاریخ انتشار 1403
شابک 9786223741128
قیمت 296,000 تومان
زبان فارسی

فهرست مطالب

پیشگفتار مترجم          13

تمجیدهای صورت‌گرفته از هوش مصنوعی: تحولی در دنیای انسان و تجارت          17

مقدمه          19

بخش اول - چارچوب هوش مصنوعی  برای افراد و کسب‌وکار

فصل اول: کسب موفقیت با هوش مصنوعی          31
رقابت برای موفقیت در کسب‌وکار          32
چرا طرح‌های هوش مصنوعی شکست می‌خورند؟          34
چرا طرح‌های هوش مصنوعی موفق می‌شوند؟          37
استفاده از قدرت هوش مصنوعی برای پیروزی          38

فصل دوم: مقدمه‌ای بر چارچوب هوش مصنوعی برای افراد و کسب‌وکار          41
چارچوب کلی برای نوآوری          42
شبه مؤلفه‌های مزایا (کمک‌کننده‌ها)          44
چارچوب‌های موجود و قطعات گمشده پازل          46
مزایای AIPB          47
تمرکز بر چرایی(دلیل)          48
تمرکز بر افراد و کسب‌وکار          49
تمرکز بر یکپارچگی و جامعیت          50
تمرکز بر توضیح‌پذیری          53
تمرکز بر علم          54
خلاصه مطلب          54

فصل سوم: اجزاء اصلی AIPB          57
قیاس چابک (اجایل)          58
 مؤلفه یا جزء کارشناسان          60
دسته‌بندی‌های فرآیند AIPB و روش‌های پیشنهادی          66
مؤلفه ارزیابی (تجزیه و تحلیل)          67
آمادگی و بلوغ هوش مصنوعی          68
جزء(مؤلفه) روش‌شناسی          71
ارزیابی           73
چشم‌انداز          75
استراتژی          79
کلاس معکوس          93
خلاصه مطلب          95

فصل چهارم: هوش مصنوعی و یادگیری ماشین: مروری غیر فنی          97
علم داده چیست و دانشمند داده (داده‌شناس) چه می‌کند؟          97
تعریف یادگیری ماشین و ویژگی‌های کلیدی آن          99
راه‌های یادگیری ماشین‌ها          102
تعریف و مفاهیم هوش مصنوعی          105
انواع هوش مصنوعی          107
یادگیری همانند انسان          110
هوش مصنوعی عمومی، ربات‌های قاتل، و پونی تک مهارت          112
قدرت داده در هوش مصنوعی          117
داده‌های کلان          117
ساختار و قالب داده برای برنامه‌های کاربردی هوش مصنوعی          118
ذخیره و منبع‌یابی داده‌ها           120
منابع داده خاص          121
آمادگی و کیفیت داده (داده‌های «درست»)          125
میزان داده کافی          125
عمق داده کافی          126
نفرین ابعادی          126
داده‌های متعادل          128
داده‌های نماینده و بی‌طرف          129
داده‌های کامل          129
داده‌های تمیز (پاک)          130
یادداشتی بر علت و معلول          131
خلاصه مطلب           132

فصل پنجم: کاربردها و فرصت‌ها در دنیای واقعی          135
فرصت‌های هوش مصنوعی          136
چگونه می‌توانم هوش مصنوعی را در برنامه‌های کاربردی دنیای واقعی اعمال کنم؟          137
کاربردها و نمونه‌های دنیای واقعی          141
تجزیه و تحلیل پیش‌بینی          142
سیستم‌های شخصی‌سازی و توصیه‌کننده          145
بینایی کامپیوتر          147
الگو شناسی          149
خوشه‌بندی و تشخیص ناهنجاری          153
زبان طبیعی          155
پردازش زبان طبیعی (NLP)          155
تولید زبان طبیعی (NLG)          157
درک زبان طبیعی (NLU)          158
داده‌های سری زمانی و مبتنی بر توالی          160
جستجو، استخراج اطلاعات، رتبه‌بندی و امتیازدهی          162
یادگیری تقویتی          163
هیبرید (ترکیبی)، اتوماسیون (خودکارسازی) و متفرقه          166
خلاصه مطلب          169


بخش دوم - توسعه چشم‌انداز هوش مصنوعی

فصل ششم: اهمیت «چرا»          173
با چرا شروع کنید          173
رهبری محصول و چشم‌انداز          175
رهبری و ایجاد دیدگاه و درک مشترک           176
خلاصه مطلب          177

فصل هفتم: تعریف اهداف برای افراد و کسب‌وکار          179
تعریف ذی‌نفعان و معرفی اهداف آن‌ها          179
اهداف ذی‌نفعان          183
اهداف هوش مصنوعی برای کسب‌وکار           184
بینش عمیق و عملی          185
تقویت هوش انسانی          187
ایجاد مدل‌های جدید و نوآورانه کسب‌وکار، محصولات و خدمات          189
جذب بازارهای جدید یا گسترش بازارهای در دسترس (TAMs)          190
تأثیرگذاری بر فرآیندهای جدید و بهینه شده          191
ایجاد تمایز و مزیت رقابتی          192
تحول کسب‌وکار و اختلال در صنایع          195
اهداف هوش مصنوعی برای افراد          196
بهبود سلامت و نتایج مرتبط با سلامت          198
بهبود ایمنی و امنیت شخصی          198
بهبود عملکرد مالی، پس‌انداز و بینش‌ها          198
تجربه کاربری بهتر، راحتی و لذت          198
برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری بهتر و آسان‌تر          199
بهره‌وری، کارایی و لذت بهتر          199
یادگیری و سرگرمی بهتر          200
خلاصه مطلب          200


فصل هشتم: بهترین راه‌های ایجاد محصولات عالی با هوش مصنوعی          203
اهمیت در مقابل رضایت          203
چهار عنصر اصلی یک محصول عالی          206
محصولات ساده و کارا          206
توانایی برآوردن نیازها، خواسته‌ها و علایق انسانی          208
سلسله‌مراتب نیازهای مازلو          208
تفاوت بین نیازها، خواسته‌ها و علایق          210
محصولات و ویژگی‌های انسان‌محور در مقابل کسب‌وکارمحور           211
طراحی و قابلیت استفاده          214
لذت و چسبندگی          217
نتفلیکس و تمرکز بر اصل مهم‌ترین مطالب          221
توسعه محصول ناب و چابک          221
خلاصه مطلب          224

فصل نهم: هوش مصنوعی برای تجارب انسانی بهتر          227
تجربه تعریف شده           228
تأثیر هوش مصنوعی بر تجربیات انسانی          228
بهبود سلامت و نتایج مرتبط با سلامتی          230
سلامت جسمانی          230
سلامت روانی          231
بهبود ایمنی و امنیت شخصی          231
بهبود عملکرد مالی، پس‌انداز و بینش‌ها          232
تجربه کاربری بهتر، راحتی و لذت          234
برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری بهتر و آسان‌تر          238
بهره‌وری، کارایی و لذت بهتر          239
یادگیری و سرگرمی بهتر          239
رابط‌های تجربه          241
اقتصاد تجربه          242
تفکر طراحی          243
خلاصه مطلب          247

فصل دهم: نمونه‌ای از چشم‌انداز هوش مصنوعی          249
حس و ادراک مکانی-زمانی          250
طعم مبتنی بر هوش مصنوعی          251
بیانیه چشم‌انداز AIPB          254

بخش سوم - توسعه استراتژی هوش مصنوعی

فصل یازدهم: نوآوری علمی برای موفقیت هوش مصنوعی          257
هوش مصنوعی به‌عنوان یک علم          258
مدل TCPR          262
قیاس (تشبیه) مدل TCPR          266
زمان و هزینه          266
کارایی          267
نیازمندی‌ها          267
یک قیاس وابستگی به داده‌ها          268
نیاز انسان به قطعیت (یقین)          269
خلاصه مطلب          270

فصل دوازدهم: آمادگی و بلوغ هوش مصنوعی          273
آمادگی هوش مصنوعی          274
سازمانی          275
ساختار سازمانی، رهبری و استعداد          275
چشم‌انداز و استراتژی          279
پذیرش و هماهنگی          280
حمایت و پشتیبانی          281
فناوری          282
زیرساخت‌ها و فناوری‌ها          282
پشتیبانی و نگهداری           283
آمادگی و کیفیت داده (داده‌های «درست»)          284
مالی          284
بودجه‌بندی          284
سرمایه‌گذاری‌های رقابتی و اولویت‌بندی          286
فرهنگی          286
نوآوری و اختلال علمی          286
تصمیم‌گیری مبتنی بر داده‌ها          288
آماده اقدام (عمل)          289
دموکراتیک‌سازی داده‌ها          290
بلوغ هوش مصنوعی          292
خلاصه مطلب          298

فصل سیزدهم: ملاحظات کلیدی هوش مصنوعی          299
تبلیغات هوش مصنوعی در مقابل واقعیت          300
آزمایش فرضیات پرخطر          304
ارزیابی امکان‌سنجی فنی           306
جذب، حفظ و آموزش استعدادها          307
ساخت در مقابل خرید          311
کاهش بدهی‌ها          314
کاهش تعصب و اولویت‌بندی شمول           320
مدیریت انتظارات کارکنان          322
مدیریت انتظارات مشتری          322
تضمین کیفیت          325
اندازه‌گیری موفقیت          326
به‌روز ماندن          329
هوش مصنوعی در تولید          330
خلاصه مطلب          330

فصل چهاردهم: یک مثال از استراتژی هوش مصنوعی          331
معرفی نمونه پادکست          331
خلاصه فاز استراتژی AIPB          332
ایجاد یک استراتژی راه‌حل AIPB           333
ایجاد نقشه راه اولویت‌بندی شده AIPB          335
اهداف، اقدامات، موضوعات و ویژگی‌های هم‌سو شده          338
بخش چهارم - نکات پایانی

فصل پانزدهم: تأثیر هوش مصنوعی بر مشاغل          343
هوش مصنوعی، جایگزینی شغل و شکاف مهارتی          343
شکاف مهارت‌ها و نقش‌های شغلی جدید          345
مهارت‌های آینده          348
آینده اتوماسیون، مشاغل و اقتصاد          349
خلاصه مطلب          351

فصل شانزدهم: آینده هوش مصنوعی          353
هوش مصنوعی و رهبری اجرایی          353
چه انتظاراتی باید داشت و به چه نکاتی باید توجه کرد          357
افزایش درک، پذیرش و گسترش هوش مصنوعی          358
پیشرفت‌ها در تحقیقات، نرم‌افزار و سخت‌افزار          361
نرم‌افزار          363
سخت‌افزار          363
پیشرفت‌ها در معماری محاسباتی          364
همگرایی فناوری، یکپارچگی، و تسلط گفتار          365
تأثیر اجتماعی          367
هوش مصنوعی عمومی، ابرهوش و تکینگی فناوری          370
اثر هوش مصنوعی          372
خلاصه مطلب           373

پیوست A: الگوریتم‌های هوش مصنوعی و یادگیری ماشین          375

پیوست B: فرآیند هوش مصنوعی          391

پیوست C: هوش مصنوعی در تولید          409

منابع          417

درباره نویسنده          419

سخن مولف

در دهه‌های اخیر، هوش مصنوعی به‌عنوان یکی از فناوری‌های پیشرفته و نوآورانه، رشد چشمگیری داشته است. این فناوری نه ‌تنها در حوزه‌های علمی و فناوری، بلکه در صنایع مختلف نیز کاربردهای گسترده‌ای دارد. از مواردی همچون بهبود فرآیندهای تولیدی، بهینه‌سازی عملکرد کسب‌وکار، تسهیل در تصمیم‌گیری‌های پیچیده، توسعه محصولات مبتنی بر داده، تشخیص الگوهای پیچیده، تحلیل داده‌های پزشکی و بهبود خدمات بهداشتی، تا ارائه سیستم‌های هوشمند و خودکار، هوش مصنوعی به‌عنوان یکی از پیشتازان فناوری در دنیای امروز شناخته می‌شود.

افزایش روزافزون استفاده از هوش مصنوعی نشان‌دهنده اهمیت بیشتر برای کاربردهای آن در صنایع مختلف است. در این راستا، اهمیت استفاده از هوش مصنوعی توسط شرکت‌ها برای بقا در صنعت بیش از هر زمان دیگری مورد توجه قرار می‌گیرد. شرکت‌ها برای بقا و رقابت در بازارهای پویا و پیچیده، نیازمند بهره‌گیری از این فناوری نوین هستند. استفاده مؤثر از هوش مصنوعی در سازمان‌ها و کسب‌وکارها نه‌تنها می‌تواند به افزایش کارایی، بهبود عملکرد، ایجاد تجربه کاربری بهتر و بهبود کیفیت خدمات منجر شود، بلکه می‌تواند به رشد و توسعه پایدار کسب‌وکارها کمک کند و آن‌ها را در مسیر موفقیت و رشد قرار دهد. از طرف دیگر، عدم استفاده از این فناوری نوین می‌تواند باعث ایجاد شکاف بزرگی در رقابتی شدن و پایداری کسب‌وکار گردد. با درک عمیق از مزایای ویژه این فناوری و ارائه استراتژی‌ها و رویکردهای مناسب، سازمان‌ها می‌توانند از توانمندی‌های بی‌نهایت هوش مصنوعی برای رسیدن به اهداف و تحقق رویاهای خود بهره‌مند شوند.
هدف از ترجمه این کتاب، آشنایی شرکت‌ها با چگونگی به‌کارگیری هوش مصنوعی در سازمان‌های خود است تا بتوانند محصولاتی تولید کنند که هم انسان‌محور و هم کسب‌وکارمحور باشند. با این رویکرد، شرکت‌ها قادر خواهند بود تا با بهره‌گیری از توانمندی‌های هوش مصنوعی، تجربه‌های بهتری برای کاربران ایجاد کرده و درعین‌حال، موفقیت‌های تجاری بیشتری کسب کنند. این کتاب راهنمای جامعی است برای مدیران و کارآفرینانی که می‌خواهند از هوش مصنوعی به بهترین شکل در سازمان‌های خود استفاده کنند و به مزایای بی‌نظیر آن دست یابند.
کتاب حاضر با عنوان اصلی “AI for People and Business” که توسط الکس کاسترونیس نگاشته شده و توسط انتشارات O’Reilly Media در آمریکا به چاپ رسیده است، به چگونگی بهره‌برداری بهینه از هوش مصنوعی در کسب‌وکارها پرداخته است. این کتاب به بررسی مفهوم و اهمیت هوش مصنوعی برای افراد و کسب‌وکارها، شناسایی فرصت‌های هوش مصنوعی و معرفی رویکردها و استراتژی‌های مؤثر برای توسعه و اجرای یک چشم‌انداز و استراتژی موفق هوش مصنوعی که هم برای افراد و هم برای کسب‌وکار سودمند باشد، می‌پردازد. این کتاب برای مدیران اجرایی و مدیران ارشد کسب‌وکارهایی که به یادگیری درباره هوش مصنوعی و بهره‌گیری از آن علاقه‌مند هستند، مطالب پیچیده مرتبط با به‌کارگیری هوش مصنوعی در کسب‌وکار را به‌گونه‌ای ساده‌سازی کرده است که به‌راحتی می‌توان هوش مصنوعی را در سازمان خود پیاده‌سازی کرد. هوش مصنوعی هیجان‌انگیز، قدرتمند و نوآور است، اما بسیاری از طرح‌های هوش مصنوعی به شکست می‌انجامند. این کتاب به ریسک‌ها، ملاحظات، مبادلات و محدودیت‌های پیگیری یک طرح هوش مصنوعی می‌پردازد. در این کتاب، شما خواهید آموخت که چگونه تجربیات انسانی بهتر و موفقیت بیشتر کسب‌وکار را از طریق راهکارهای موفق هوش مصنوعی و محصولات انسان‌محور ایجاد کنید. همچنین، چارچوب AIPB معرفی می‌شود که شما را برای انجام نوآوری و ایجاد ارزش با هوش مصنوعی از ابتدا تا انتها راهنمایی می‌کند. این چارچوب به تعریف یک چشم‌انداز و استراتژی هوش مصنوعی هم‌سو با اهداف برای سهام‌داران، شامل کسب‌وکارها، مشتریان و کاربران کمک می‌کند. شما از هوش مصنوعی با تمرکز بر مفاهیمی مانند نوآوری علمی و آمادگی و ارتقاء هوش مصنوعی بهره خواهید برد و اهمیت رهبری اجرایی در پیگیری طرح‌های هوش مصنوعی را درک خواهید کرد.
در پایان، لازم می‌دانم از پدر، مادر و خانواده عزیزم، دوست مهربانم خانم الهه فابریکی اورنگ، و متخصصان محترمی همچون جناب آقای مکس چریکی که با دانش و تجربیات ارزشمند خود به ارتقاء کیفیت این ترجمه یاری رساندند، صمیمانه تشکر کنم. همچنین از همکاران محترم در شرکت چاپ و نشر بازرگانی، به‌ویژه آقای محمود فخیم ابوالفتحی، که با همکاری و راهنمایی‌های ارزشمندشان در این پروژه مرا همراهی کردند، نهایت سپاس و قدردانی را دارم.
امیدوارم این کتاب بتواند برای خوانندگان دریچه‌ای به دنیای شگفت‌انگیز هوش مصنوعی باز کند و آنان را به بهره‌گیری از این فناوری در مسیر پیشرفت و نوآوری در کسب‌وکارهایشان ترغیب نماید. با توجه به اینکه هیچ‌کس بی‌نقص نیست، مشتاقانه پذیرای نقدها، نظرات و پیشنهادهای سازنده شما عزیزان هستم و در آثار آینده از آن‌ها بهره خواهم برد.
با احترام
شیوا مرعشی
۲۲خرداد۱۴۰۳




© Copyright 2019 All Rights Reserved

طراحی سایت : نونگار پردازش

سبد خرید 0
مقایسه
0
فهرست مقایسه خالی است