موجود

مشوق های مالیاتی تحقیق و توسعه طراحی پیاده سازی و ارزیابی

ناشر:

مشوق های مالیاتی

تعداد
قیمت: 95,000 تومان

تلاش‌های تحقیق و توسعه ممکن است از فرآیند تصمیم‌گیری در دولت و سایر مؤسسات پشتیانی نماید، درحالی که این تلاش‌ها ممکن است به سازمان‌های خارجی برون سپاری شود، برخی از مؤسسات ممکن است دارای تیم‌های اختصاصی باشند که به انجام تحلیل‌هایی مانند ارزیابی پسین و پیشین می‌پردازند. این فعالیت‌ها ممکن است در برخی از موارد معیارهای پروژه تحقیق و توسعه را برآورده نماید.
با این وجود، همواره این‌گونه نیست و نمی‌توان تمامی فعالیت‌های مرتبط با هوشمندی یا تهیه شواهد مرتبط با سیاست‌گذاری با توصیه‌های برنامه‌ریزی شده را تحقیق و توسعه به حساب آورد. در این خصوص بهتر است در مواردی مانند تخصص افرادی که درگیر چنین فعالیت‌هایی هستند، چگونگی کدگذاری دانش درون سازمان و چگونگی تضمین استانداردهای تضمین کیفیت با توجه به سوالات تحقیق و روش‌شناسی مورد استفاده جزئیات بیشتری مد نظر قرار گیرد. ریسک قابل توجهی وجود دارد که برخی از فعالیت‌های مشاوره‌ای اجتماعی- اقتصادی برون سازمانی یا درون سازمانی به نادرستی در حوزه فعالیت‌های تحقیق و توسعه تعریف گردند.

نظرات مشوق های مالیاتی تحقیق و توسعه طراحی پیاده سازی و ارزیابی

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

مشخصات کتاب

نویسنده ردائی
قاضی نوری
امید بهبودی
مترجم
ناشر
تعداد صفحات 215 صفحه
دسته بندی کتاب های عمومی
تاریخ انتشار 1397
شابک 4
قیمت 95,000 تومان
زبان فارسی

فهرست مطالب

بخش اول: مقدمات
فصل اول: تحقیق و توسعه چیست؟
فصل دوم: مشوق‌های تحقیق و توسعه و منطق مداخله دولت
بخش دوم: طراحی مشوق‌های مالیاتی تحقیق و توسعه
فصل سوم: معرفی مشوق‌های تحقیق و توسعه و ابعاد طراحی آن‌ها
فصل چهارم: ملاحظات طراحی مشوق‌های مالیاتی تحقیق و توسعه
فصل پنجم: مطالعه تطبیقی ابعاد طراحی مشوق‌های مالیاتی تحقیق و توسعه
بخش سوم: پیاده‌سازی و اجرای مشوق‌های مالیاتی تحقیق و توسعه
فصل ششم: پیاده‌سازی و اجرای مشوق‌های مالیاتی تحقیق و توسعه
بخش چهارم: ارزیابی مشوق‌های مالیاتی تحقیق و توسعه
فصل هفتم: ارزیابی اثربخشی مشوق‌های مالیاتی تحقیق و توسعه
بخش پنجم: جمع‌بندی
فصل هشتم: جمع‌بندی و پیشنهادهای در خصوص افزایش اثربخشی

سخن مولف

امروزه اقتصادهای پیشرفته و ثروتمند عمدتا دانش بنیان بوده و با سرمایه‌گذاری در دانش، در حال افزایش فاصله خود با کشورهای فقیر هستند. در این شرایط، ترویج نوآوری از طریق تحقیق و توسعه، به عنوان روشی راهگشا جهت کاهش شکاف ایجاد شده مورد توجه قرار گرفته است. بر این اساس و به استناد نظریه‌های اقتصادی و شواهد تجربی، می‌توان گفت نوآوری‌های فناورانه عاملی مهم و تعیین‌کننده در توسعه اقتصادی بلند مدت جوامع بوده و امری ضروری برای رقابت‌پذیری و بقای بنگاه‌ها هستند.
از آنجایی که پیشرفت و توسعه منجر به بروز نوآوری‌های بیشتر می‌شود، شرکت‌هایی که در تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری می‌کنند و قابلیت‌های فناورانه و سازمانی را در خود پرورش می‌دهند، به احتمال بیشتری به نوآوری دست می‌یابند. در این شرایط، سرمایه‌گذاران معمولا نگران سوددهی خود بوده و هزینه و مخاطرات بالای مرتبط با تحقیق و توسعه، بسیاری از آنان را از سرمایه‌گذاری در این زمینه دور می‌کند.
به بیان دیگر، اقتصاددانان معتقدند با توجه به اینکه تحقیق و توسعه از یک سری مشخصه‌های کالاهای عمومی برخوردار است، بازار در فراهم آوردن مقدار مناسب و کافی آن شکست می‌خورد و مداخلات و سیاست‌های حمایتی دولت جهت پرکردن این شکاف ضروری به نظر می‌رسد. بر این اساس بسیاری از کشورها از دو طریق عمده، حمایت‌ها و یارانه‌های مستقیم و مشوق‌های مالیاتی به حمایت از فعالیت‌های تحقیق و توسعه می‌پردازند.
در سال‌های اخیر، مشوق‌های مالیاتی برای تحقیق و توسعه با اقبال روزافزونی مواجه شده‌اند و در بسیاری از کشورها نسبت به سال‌های گذشته، سهم بیشتری از کل حمایت‌ها در این زمینه را به خود اختصاص داده‌اند.

برچسب ها: حسابداری

© Copyright 2019 All Rights Reserved

طراحی سایت : نونگار پردازش

سبد خرید 0
مقایسه
0
فهرست مقایسه خالی است