موجود

راهبردهای مدیریت برند از کالاهای عام تا برندهای لوکس

نویسنده: ویلیام ارینزو

راهبردهای مدیریت برند از کالاهای عام تا برندهای لوکس

تعداد
قیمت: 471,000 تومان

منشأ برندها، مدیریت برند و همچنین، سیر تکامل آن‌ها را در راهبردهای کسب‌وکار توصیف کنید.
مدل‌های محصول‌محور و مصرف‌کننده‌محور را مقایسه کنید و نحوه اثربخشی پویایی بازار بر گذار از حالت اول به دوم را شرح دهید.
برندها را به‌عنوان محرک کسب‌وکار و همچنین، نقش آن‌ها را در اجتناب از نزدیک‌بینی بازاریابی ارزیابی کنید.
«اگر قرار بود این کسب‌وکار ورشکسته شود، به شما آجر و ملاط می‌دهم و برند و علامت تجاری را می‌گیرم و بسیار بهتر از شما آن را اداره خواهم کرد»
جان استوارت
رئیس شرکت Quaker Oats
1-1- برند چیست؟
برندها نهادهای پیچیده‌ای هستند که تعاریف ساده را به چالش می‌کشند. ازآنجاکه هیچ‌گونه نهادی وجود ندارد که این نوع از معانی را تعیین کند؛ بنابراین، هیچ تعریف پذیرفته‌شده‌ای از برند وجود ندارد.
اغلب برند را به‌عنوان آرم (لوگو) یا علامت تجاری ثبت‌شده مانند کوکاکولا تصور می‌کنیم. این تعریف اطلاعات زیادی را در اختیار قرار نمی‌دهد؛ برای مثال اگر علامت‌های تجاری ثبت‌شده برای درک برندها کافی بودند، چرا کوکاکولا اسامی مختلفی همراه خود دارد (Diet Coke، Coke Zero و...) و چرا (بر طبق عنوان این کتاب) این برندها باید مدیریت شوند؟ برای درک بیشتر این مطلب، مکانی را بررسی می‌کنیم که برندها در زندگی روزانه ظاهر می‌شوند. هنگام انجام این کار درمی‌یابیم که اسامی برندها، آرم‌ها یا دیگر اسامی مرتبط، در مکالمات روزانه مردم مطرح می‌شوند و به‌نظر نوعی از مختصرنویسی برای بیان تصوری است که افراد در اذهان خود از پیام برند یا ویژگی‌ها و مزایای آن دارند و با بررسی بیشتر مطلب درمی‌یابیم که افراد اغلب ارتباط عاطفی با برندها دارند و به‌گونه‌ای درباره برندها صحبت می‌کنند که گویا برندها واقعی هستند (دراین‌باره، اغلب عشق به برند یا تنفر از آن مطرح می‌شود). چنین حسی را می‌توان در ارتباط عاطفی ایجادشده با آرم اپل مشاهده کرد «یک گاز و تمام». این ارتباط عاطفی اغلب مربوط به درجه‌های مختلف تأثیرپذیری مشتری از برندهای متعدد موجود است که در فصل‌های پیش‌ِرو این مطلب را بررسی خواهیم کرد. این بررسی مقدماتی ایده‌هایی را درباره غنا و پیچیدگی و جست‌وجو برای درک ماهیت برند ارائه می‌دهد.


نظرات راهبردهای مدیریت برند از کالاهای عام تا برندهای لوکس

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

مشخصات کتاب

نویسنده ویلیام ارینزو
مترجم امید علیخانی
محمد رحیمی مقدم
ناشر شرکت چاپ و نشر بازرگانی
تعداد صفحات 630 صفحه
دسته بندی بازاریابی و کارآفرینی
تاریخ انتشار 1401
شابک 9786225941168
قیمت 471,000 تومان
زبان فارسی

فهرست مطالب


سخن مولف

همان‌گونه که اقتصادهای جهانی رشد می‌کنند و هزینه‌های کسب‌وکارها افزایش می‌یابد، نام تجاری به یک دارایی کلیدی جهت موفقیت در توسعه تجارت جهانی مبدل شده و امروز پایدارترین مسیر برای جلوگیری از جنگ قیمت‌ها و فرسایش در رقابت می‌باشد. همچنین در صورت برنامه‌ریزی و اجرای صحیح مدیریت برند، می‌توان مسیری سریع برای ورود و دستیابی به طبقات متوسط نوظهور در بازارهای خارجی و برای نفوذ و بهینه‌سازی پتانسیل نهفته در بازارهای داخلی بالغ را طی نمود. عمده کتاب‌های موجود در زمینه مدیریت برند یا بر روی مد برای برندهای غیرلوکس متمرکزند یا منحصراً به برندهای لوکس می‌پردازند و کتابی در دسترس نیست که هر دو دیدگاه را ادغام نماید. بنابراین کتاب حاضر دیدگاهی جامع از مدیریت برند ارائه می‌نماید و این خلاء موجود را تکمیل می‌کند. 

کتاب «راهبردهای مدیریت برند: از کالاهای عام تا برندهای لوکس» تجربه‌های کسب‌شده از زنجیره‌ای از برندهای بازار را، از کالاهای عام گرفته تا کالاهای لوکس، ارائه می‌دهد. این زنجیره از Burberry تا BMW، از Coca-Cola تا Channel و از Starbucks تا Starwood را شامل می‌شود و به‌دنبال اتصال آن‌ها در‌عین ‌حال بررسی تفاوت‌های اساسی آن‌ها می‌باشد.‌ کتاب حاضر با تکیه بر سال‌ها تجربه عملی نویسنده خود به‌عنوان استاد دانشگاه و نیز مشاور برند، به تفصیل به گام‌های لازم در راستای ایجاد، توسعه و نیز حفظ پایداری راهبردهای موثر مدیریت برند و تجارت موفق می‌پردازد. محتوای اصلی کتاب براساس یک چارچوب نظری قوی بوده که بر روی پنج فرض اساسی ساخته شده است:
لوکس‌گرایی (تجمل‌گرایی) یک فرهنگ متمایز است که برندهای انبوه اغلب سعی می‌کنند از آن الگوبرداری کنند. با این‌ حال، هر یک بر دیگری تأثیر گذاشته است. راهبردهای مدیریت برند می‌توانند اغلب با موفقیت از مرزهای تجاری عبور کنند. این کتاب به بررسی این موضوع می‌پردازد که بازارهای انبوه و لوکس چه چیزی را به یکدیگر مدیون هستند و چگونه در راهبردهای مدیریت برندشان تفاوت دارند.
مدیران برند، متولی فروش محصولات/خدمات به مصرف‌کنندگان نیستند، بلکه متولی حل مشکلات و خدمت به نیازهای عملی و آمال و آرزوهای مصرف‌کنندگان هستند.
برای کالاهای لوکس، محور درگیری با مشتریان فراتر از نیازها و خواسته‌ها بوده و به آمال و آرزوها می‌رسد و این یکی از تفاوت‌های اساسی بین برندهای لوکس و سایرین می‌باشد.
موفق‌ترین برندها آن‌هایی هستند که بازارمحور و مصرف‌کننده‌محور هستند و بنابراین تشخیص می‌دهند که واقعاً در چه کسب‌و‌کاری فعال هستند.
محصول عالی، پیش‌شرط لازم برای ورود به بازار است، اما بدون راهبرد برند و مدیریت برند، نمی‌توانند در بازار موفق باشند.
این کتاب مراحل معتبر و مورد نیاز برای توسعه، ایجاد و حفظ یک نام تجاری، یک راهبرد برند و یک کسب‌وکار را تشریح می‌کند و به دانش‌آموزان و مدیران برندهای نوپا نسبت به دام‌های غیرقابل اجتناب موجود در فعالیت در یک کسب‌و‌کار در چشم‌انداز بازار رقابتی هشدار می‌دهد. به دلیل طیف وسیعی از نام‌های تجاری معرفی شده در متن، مدیران برند می‌توانند بهترین شیوه‌ها را از شرکت‌های موفق خارج از فضای رقابتی و بخش تجاری خود بیاموزند و به‌ کار ببرند و از این طریق، بینش تازه‌ای کسب کنند. بدین‌منظور، این کتاب نمونه‌هایی از راهبردهای مورد استفاده در طیف گسترده‌ای از صنایع از فست‌فود گرفته تا مد و پوشاک را ارائه می‌دهد و به‌دنبال شناسایی راهبردهایی است که صرف‌نظر از صنعت خود فعالیت می‌کنند.
در فضای کسب‌و‌کارهای امروزی که به سرعت در حال تغییر است، این کتاب یک گام فراتر می‌رود تا بررسی کند که چگونه وب و ارتباطات دیجیتالی نحوه ارتباط شرکت‌های انبوه و لوکس با برند را به مصرف‌کننده جهانی و داخلی تغییر داده است و معیارهایی که بازده سرمایه‌گذاری (ROI) راهبردهای برند دیجیتال و مبتنی بر وب را اندازه‌گیری می‌کنند را مورد بحث قرار می‌دهد.



برچسب ها: راهبردهای مدیریت برند از کالاهای عام تا برندهای لوکس

© Copyright 2019 All Rights Reserved

طراحی سایت : نونگار پردازش

سبد خرید 0
مقایسه
0
فهرست مقایسه خالی است